Meer Politiek – coalitiebreuk met Jan Gulikers (video)

Jan Gulikers van oppositiepartij BRUG-M is de eerste gast in het nieuwe programma, Meer Politiek. Het onderwerp van deze eerste aflevering is coalitiebreuk.

Vooropgezet plan en gesprekken
De coalitie BRUG-M, Focus en PGM, die in mei 2014 werd geïnstalleerd, heeft nog geen jaar bestaan. In mei 2015 viel de coalitie al. Gulikers gaat o.a. in op de vraag of het vooropgezet plan was, van de overige twee partijen, om BRUG-M uit de coalitie te krijgen. Ook zou partij BRUG-M achter de rug om van die overige twee partijen gesprekken hebben gevoerd met de oppositiepartijen voor een nieuwe coalitie.

 

Lees vorig bericht

Eén persoon uit Meerssen betrokken bij gewelddadige overval

Lees volgend bericht

Boekpresentatie ‘Bestemming Fijn Leven’