Boekpresentatie ‘Bestemming Fijn Leven’

Op Maandag 2 oktober komt het boek ‘Bestemming Fijn Leven’,geschreven door de Limburgse schrijfster en Geluksregisseur Vivian Halmans, uit.

De weg naar een Fijn leven
Na een vreselijke periode in haar leven waarbij Halmans het stempel ongeneeslijk ziek kreeg, stortte haar wereld in en verloor ze bijna alles. Ze gaf nooit op, en dankzij neurochirurgen, een experimentele operatie, en haar ijzeren wilskracht, zocht en vond zij de 12 sleutels voor haar weg naar een Fijn Leven. Nu, een aantal jaren verder heeft Halmans zich ontwikkeld tot een veel gevraagde Geluksregisseur. Haar boek staat bol van levensvreugde en inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan.

12 sleutels
Vivian Halmans reikt de lezer 12 sleutels aan die zullen helpen de sloten op weg naar een ‘Fijn Leven‘ te openen. 12 sleutels die voor elke fase van het leven inzetbaar zijn. Dit  boek geeft de lezer levenslang te gebruiken tools in handen, waardoor de lezer het leven krijgt wat hij of zij verdiend. Halmans inspireert en motiveert met humor. Zij geeft iedereen een liefdevolle ‘schop onder de kont’.

Waar
De boekpresentatie wordt gehouden op maandag 2 oktober van 19.30 tot 21.30 uur bij WBC Aan de Pas, Pasweg 6 Bunde.

Foto: Website Vivian Halmans

Lees vorig bericht

Meer Politiek – coalitiebreuk met Jan Gulikers (video)

Lees volgend bericht

Herfstsferen opsnuiven in het Beneden Geuldal