Gemeente past portefeuille wethouders aan

Door de ziekte van wethouder Cortenraede heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om de portefeuilleverdeling aan te passen. In een brief aan de gemeenteraad laten zij weten: “Als gevolg van ziekte van wethouder Cortenraede hebben wij vanuit het oogpunt van continuïteit van bestuur de inhoud van haar portefeuille verdeeld over de andere leden van ons college”.

Collegevergadering
Wethouder Cortenreade heeft zich tijdens de collegevergadering op dinsdag 5 september, ziek gemeld. Dit gebeurde nog vóórdat het agendapunt accommodatiebeleid behandeld zou worden. Vervolgens is het agendapunt niet besproken.

Helemaal niet meer terug
Door het aanpassen van de portefeuille lijkt het erop dat wethouder Cortenraede voorlopig niet meer terugkeert. Meer Vandaag meldde vorige week al dat de kans zelfs groot dat Cortenraede deze raadsperiode helemaal niet meer terugkeert.

Meer over dit onderwerp in “Uitgelicht” zondag, na Meer Actueel, op Meer TV.

Lees vorig bericht

Herfstsferen opsnuiven in het Beneden Geuldal

Lees volgend bericht

Spetterende feestavond met DIMENSION 12