Spetterende feestavond met DIMENSION 12

Jeugdcarnavalsvereniging De Geulmennekes uit Meerssen bestaat dit jaar 5 x 11 jaar. Om dit te vieren. organiseren wij op zaterdag 7 oktober 2017 een spetterende feestavond. In Gemeenschapshuis De Stip in Meerssen (Pastoor Dominicus Hexstraat 10) kunt u vanaf 20.00 uur genieten van DIMENSION 12.

The Live-band experience
DIMENSION 12 staat garant voor een non-stop live-band belevenis vol verrassingen! De band bestaat 12 jonge topmuzikanten die zorgen voor spektakel on stage. Het wordt een avond vol energie, show en feest!  Nog nooit eerder waren ze in Meerssen, dus zorg dat u er bij bent!

Koop nu uw entree-tickets
Entree-tickets kosten € 5,00 en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij onze voorverkoopadressen: Rovi Sport, CIGO Meerssen en Kapsalon Pascalle Bronckers in Meerssen. U kunt uw kaarten ook bestellen via het mailadres info-5x11geulmennekes@ziggo.nl.

Jubileumweekend
Op 25 & 26 november 2017 is er ook nog een jubileumweekend met een reünie, kindermiddag en andere feestelijke activiteiten. Hier hoort u de komende weken ook meer over.

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over 5×11 jaar de Geulmennekes? Volg ons op Facebook, Twitter & Instagram. Of houdt Weekblad de Geulbode, Meer Vandaag  en andere lokale media in de gaten.

Lees vorig bericht

Gemeente past portefeuille wethouders aan

Lees volgend bericht

IVN dagwandeling Vijlen