Tumult in raadzaal

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 28 september ontstond enige consternatie tijdens de behandeling van de motie over het aanhouden van het accommodatiebeleid. Tijdens de toelichting van Jan Gulikers op deze  motie ontstond enige onenigheid over de regels die de voorzitter hanteerde. Deze onenigheid laaide zo op dat een aantal leden van de coalitie de vergadering verlieten. Na kort overleg kwamen ze terug en hervatte de vergadering. 

Burgemeester Clermonts
Gerrit van der Bijl, vervangend voorzitter en raadslid voor partij BRUG-M, nam de honneurs waar van de afwezige burgemeester Clermonts.

Regels
Uiteindelijk is er afgesproken om nogmaals de regels tegen het licht houden.

Lees vorig bericht

Terugblik op het nieuws in het programma Uitgelicht

Lees volgend bericht

MVK Meerssen wederom niet in de stip