Partij BRUG-M gaat door

Partij BRUG-M heeft officieel laten weten, na de verkiezingen, door te gaan als partij. Dit besluit is genomen na een periode van wikken en wegen, evalueren en overleggen. De huidige 5 raadsleden van BRUG-M gaan zich opnieuw kandidaat stellen voor een plaats in de gemeenteraad van Meerssen. Jan Gulikers liet eerder al in het programma Meer Politiek weten nog niet klaar te zijn in de gemeenteraad van Meerssen.

Geen kiezersbedrog
BRUG-M kiest er tijdens de verkiezingen in 2018 voor om niet met lijstduwers te werken:  Kandidaten dienen bereid te zijn om daadwerkelijk in de raad zitting te nemen als ze gekozen worden. “Geen lijstduwers dus, want dat zien we als een vorm van kiezersbedrog.” aldus BRUG-M.

Lees vorig bericht

MVK Meerssen wederom niet in de stip

Lees volgend bericht

Binnenkort besluit nieuwe vergunning Maastricht Aachen Airport