Goed begin in nieuw seizoen voor Judoclub Bunde

In Susteren werd vorig weekend het jaarlijkse jeugdjudotoernooi georganiseerd. Namens Judoclub Bunde namen Lenn Peerbooms en Eric Lubbers deel aan dit toernooi.

Een en twee
Voor Lenn was het de eerste keer dat hij deelnam aan een groter judotoernooi. Hij deed dat met enorm veel inzet en uiteindelijk eindigde hij op een verdienstelijke 3e plaats. Van de 5 wedstrijden wist hij er 3 te winnen. Eric heeft al wat meer ervaring. Hij moest maar liefst 7 wedstrijden judoën, waarvan hij er 5 wist te winnen. Eric werd 2e in zijn categorie.

Succes in Haarlem
Maarten, Gijs en Joeroen Limbourg namen met Limburgse judoteams deel aan een groot judotoernooi in Haarlem. De teams van Maarten en Gijs eindigden op een mooie 3e plaats. Het team van Jeroen deed het nog beter en werd uiteindelijk kampioen.

Foto: website Judoclub Bunde

Lees vorig bericht

Gemist Meer/Actueel 1 oktober: Kritiek op bureau dat leegstand moet aanpakken – Raadsleden lopen boos weg – Drukbezochte opendag in de Ketel

Lees volgend bericht

Uitslag loterij jeugdopleiding harmonie St. Caecilia