Wethouder van Rijswijk terug naar Sittard Geleen

Wethouder Berry van Rijswijk gaat de politieke arena van Meerssen na de gemeenteraadsverkiezingen in maart verlaten en terugkeren naar de politiek in zijn Sittard-Geleen. Hij gaat deel uitmaken van Partij GOB ( Geloofwaardig Open Betrouwbaar ).

Afscheid door verjonging Groen Links
Van Rijswijk kwam in 1990 voor GroenLinks in de raad van Sittard maar moest noodgedwongen in 2014 afscheid nemen omdat de partij verjonging in de partij wilde, hij was toen 55 jaar. Van Rijswijk was in totaal 13 jaar wethouder in Sittard en 3 jaar statenlid voor GroenLinks.

Vervanger Gubbels
Van Rijswijk werd in oktober 2015 gevraagd door Partij FOCUS om de zieke Maureen Gubbels te vervangen en is sindsdien wethouder gebleven.

Lees vorig bericht

Uitslag loterij jeugdopleiding harmonie St. Caecilia

Lees volgend bericht

Van Rijswijk toch kandidaat-wethouder voor Meerssen