Bloemschikken Extra workshop

De workshop van 20 oktober is al helemaal vol geboekt! Om iedereen toch nog de kans te geven om het mooie werkstuk te maken hebben een extra workshop ingelast en wel op vrijdag 3 november 2017. Aan deze workshop kunnen we maximaal 25 deelnemers toelaten en er geldt uiteraard ook weer vol=vol. Vooraf aanmelden is noodzakelijk maar wees er op tijd bij om teleurstellingen te voorkomen.

De prijs inclusief het lesmateriaal. Tot nu toe hebben alle deelnemers met succes hun werkstuk af gekregen en dat gaat nu ook weer gebeuren! Omdat de Kollekamp een ontmoetingsplek is, staat tijdens de workshops de deur voor iedereen, die eens wil komen kijken of gewoon een praatje wil maken, wagenwijd open.

Kosten: € 10,- inclusief lesmateriaal en een (of twee) aangeklede kop(pen) koffie of thee;
Benodigdheden: Goede zin rest is allemaal aanwezig… (evt. een schort);
Waar: Gemeenschapshuis de Kollekamp, Heerestraat 77 te 6237 NC Geulle;
Meer info en inschrijven: Website http://kollekamp.nl/ – via e-mail bloemschikkenkollekamp@ziggo.nl of telefonisch 06-34021811 (Gerda)
Betaling: Alleen contant (ter plaatse)
Wanneer: Vrijdag 3 november van 10:30 – 12:30

 

Tot ziens in de Kollekamp!

Lees vorig bericht

EHBOvereniging Meerssen-Bunde herhalingsles

Lees volgend bericht

Nieuwe stichting opgericht om Sint Martinus een opknapbeurt te geven