Nieuws IVN Jeugdgroep

Op zaterdag 14 oktober 2017 gaat de IVN Jeugdgroep een struin- en ontdekkingstocht houden aan de Geul bij Ingendael m.m.v. Josien van Boekel van het CNME. Wij vertrekken vanaf de Proostenkelder in Meerssen achter de basiliek om 9.30 uur. Zorg dat je op tijd bent! En denk aan stevige schoenen en kleding!

De start van de activiteit is op de parkeerplaats van Hotel Chateau St. Gerlachus Houthem. Daar begint de verkenning van het prachtige Ingendael, hier is volop gelegenheid is om de natuur te ontdekken. De opzet van deze veldles is zo dat kinderen onderzoekend en ervarend leren. Het buiten zijn en samenwerken in een groepje zorgt voor leuke ervaring in en met de natuur.

Dit wordt een Coole en heel interessante belevingstocht!
Tussendoor gaan wij gezellig pauzeren in de vrije natuur. Onze Jeugdleden, maar ook nieuwe leden, zijn van harte welkom! Het Programma van de Jeugdgroep 2017-2018 is al verkrijgbaar. Met deze tweede leerzame bijeenkomst  van de IVN Jeugdgroep kun je zien en beleven wat de IVN-Jeugdgroep gemeente Meerssen biedt.

Als je nog niet bent aangemeld als lid dan kun je dit als nog doen.
Om 12.00 uur zijn wij terug bij de Proostenkelder in Meerssen.
Tot zaterdag 14 oktober!

Op 9 september 2017 zijn wij al met volle energie aan ons nieuwe programma begonnen en hebben een fantastische excursie gehad in de Slakmolen in Elsloo. Dank aan de molenaars voor de excursie en het verblijf tijdens de regenbui!

Wij hebben helaas afscheid moeten nemen van Marie-José Steyns.
Nog veel dank aan Marie-José Steyns, die veel jaren haar schouders heeft gezet onder het begeleiden van de Jeugdgroep. Ook dank voor de lekkere zelf gebakken wafels en veel succes voor jouw vrijwilligersactiviteiten!

Informatie: Jeanne lam 043-3649012 thijslam@hetnet.nl  en op de websites van IVN Ulestraten  ivn.nl/afdeling/ulestraten  en IVN Meerssen. ivn.nl/afdeling/Meerssen. Overige teamleden: Geert Hovens, Will Voncken, Leo Kurvers en Susanne van de Berg, Sjef Smeets

Lees vorig bericht

Nieuwe stichting opgericht om Sint Martinus een opknapbeurt te geven

Lees volgend bericht

Wandelen door de Curfsgroeve