Motie vrachtvluchten Schiphol naar Maastricht Aachen Airport

Martijn van Helvert van het CDA heeft in de Tweede Kamer een motie ingediend waarbij hij vraagt om vrachtvluchten die in de toekomst niet meer terecht kunnen op Schiphol, te laten opvangen door andere vliegvelden in Nederland. Hij noemt in de motie specifiek Maastricht Aachen Airport.

Meerderheid in Tweede Kamer
De motie is naast Martijn van Helvert van het CDA, ondertekend door Barbara Visser VVD, Dionne Graus PVV, Rob Jetten D66, Attje Kuiken PvdA en Eppo Bruins ChristenUnie. Door het ondersteunen van de motie, door deze zes partijen, is er een meerderheid voor de motie in de Tweede Kamer. De motie wordt volgende week dinsdag in stemming gebracht.

Lees vorig bericht

Wandelen door de Curfsgroeve

Lees volgend bericht

Nieuwe EHBO/Reanimatie AED cursus