Themabijeenkomst: God laat onschuldige mensen lijden?!

Terreuraanslagen, orkanen, vreselijke ziektes, burgeroorlogen, een kind dat op jonge leeftijd overlijdt, waarom staat God dit allemaal toe? Waarom is er zoveel lijden in de wereld?  Volgende week woensdagavond bekijken we het lijden vanuit christelijk perspectief. Niet omdat we overal sluitende antwoorden op hebben, maar wel omdat het christelijk geloof zeker een aantal belangrijke antwoorden geeft.

Spreker Remco van Vliet
Woensdagavond 11 oktober is er in Gemeenschapshuis De Koel te Rothem hierover een thema-avond. Spreker Remco van Vliet (die zelf ook zijn pasgetrouwde vrouw verloor) uit Rothem zal een boeiende lezing hierover houden.  Na de pauze gaan we er met elkaar over in gesprek. Iedereen die interesse heeft in dit thema is van harte welkom in De Koel Past. Geelenplein 6, Rothem/Meerssen. De avond start om 20.00 uur en is ongeveer om 22.00 uur afgelopen. Voor meer informatie kunt u mailen:pbaan@solcon.nl of bellen 043-3653082.

Lees vorig bericht

Prijs voor Meerssense kunstenares Vera Gulikers

Lees volgend bericht

Buurtbus Geulle rijdt ook op zaterdag