Geldautomaat ABN AMRO Bunderstraat verdwijnt

ABN AMRO heeft besloten om de geldautomaat in de Bunderstraat in Meerssen op te heffen. Vanaf 30 oktober kan er geen geld meer opgenomen worden. Dit kan wel nog bij de geldautomaat van ABN AMRO aan het St. Agnesplein 11 in Bunde. ABN AMRO blijft met 1680 geldautomaten verspreid over Nederland voorzien in een landelijke dekking.

Toename van andere betalingsmogelijkheden
De oorzaak van het opheffen van deze en andere automaten in Nederland is de terugloop van het gebruik van de geldautomaat de laatste jaren, omdat er steeds minder contant geld wordt gebruikt. Daarnaast is er een toename te zien van PIN betalingen en is er een groei in het gebruik van mobiel en internet bankieren. Zo wordt de Mobiel Bankieren App ruim 70 miljoen keer per maand gebruikt, aldus Ron Stevens, ABN AMRO directeur Marktgebied Limburg.

Lees vorig bericht

Honderdvijftig honden in zwembad Meerssen

Lees volgend bericht

Brief aan college omtrent afwezigheid wethouder Cortenraede