Brief aan college omtrent afwezigheid wethouder Cortenraede

Oppositiepartij BRUG-M heeft een brief gestuurd aan het college van burgemeester en wethouders omtrent de ziekte van wethouder Cortenreade. De partij is verbaasd dat er over de duur van de afwezigheid van de wethouder niets bekend is gemaakt richting de gemeenteraad.

Foto verdwenen van de website
BRUG-M is ook verbaasd over het feit dat de foto van wethouder Cortenraede, meteen na aanpassing van de portfeuilieverdeling, van de website is verwijdert. Even later verscheen de foto weer op de website. Deze fout werd gemaakt door een medewerker van de afdeling communicatie, zo liet wethouder Houben onlangs weten.

Afwezigheid tijdens begrotingsvergadering
Als gevolg van de ziekmelding van wethouder Cortenraede is ook bij het ontvangen Begrotingsscenario, door de raadsleden, de naam van wethouder Cortenraede weggelaten. BRUG-M concludeert hier uit “dat zij bij de begrotingsvergadering (pas over 5 weken) niet aanwezig zal zijn en dus dan geen rol zal spelen.”

Lees vorig bericht

Geldautomaat ABN AMRO Bunderstraat verdwijnt

Lees volgend bericht

TC Bunde doet noodkreet aan gemeenteraad