TC Bunde doet noodkreet aan gemeenteraad

Tennisclub Bunde heeft tijdens de raadadviesvergadering een laatste noodkreet gedaan aan de gemeenteraad. Zij vragen in de eerst volgende raadsvergadering alsnog zes nieuwe tennisbanen. Tijdens hun oproep hopen ze dat het college van burgemeester en wethouders worden aangezet tot actie, iets wat volgens de tennisclub al lang had moeten gebeuren. Volgens de vereniging zouden de tennisbanen flink verouderd zijn en onveilig.

Teleurgesteld en boos
In Meer Actueel van zondag 8 oktober verweet de tennisclub de gemeente dat zij “politiek met een kleine p bedrijft: vriendjespolitiek en het niet nakomen van afspraken”.
De tennisclub had samen met wethouder Cortenraede een bevredigend plan opgesteld dat voorgelegd zou worden aan het college van B&W waarna de gemeenteraad er een besluit over zou nemen. Maar door de afwezigheid van wethouder Cortenraede is het agendapunt van de agenda verdwenen. Tot op heden heeft de tennisclub, sinds de afwezigheid van wethouder Cortenraede, niets meer vernomen van de gemeente.

Drie ton besparen
Tennisclub Bunde heeft een contract met de gemeente. Hierin staat dat de club verantwoordelijk is voor het onderhoud, maar dat de gemeente om de 15 jaar de banen vervangt. Het nieuwe plan zou, volgens de vereniging, de gemeente zelfs in de toekomst drie ton besparen.

 

Lees vorig bericht

Brief aan college omtrent afwezigheid wethouder Cortenraede

Lees volgend bericht

Kledingbeurs in Geulle