Zwembad Meerssen heeft €225.000 nodig

Tijdens de raadadviesvergadering van afgelopen woensdag presenteerde vereniging Zwembad Meerssen haar cijfers van het afgelopen seizoen en de plannen voor de komende jaren. Omdat er afgelopen jaren totaal geen onderhoud aan het bad heeft plaatsgevonden, vraagt de vereniging €225.000 voor een algehele renovatie en €29.000 voor het jaar 2019. Met dit geld gaat al het tegelwerk, dilatatievoegen en coating in en rond het zwembad vervangen worden. Ook zullen er verschillende technische zaken aangepakt moeten worden.

Positief saldo dit jaar
Het eerste seizoen kon ondanks de matige zomer met een positief saldo worden afgesloten. Ook het beoogde ledenaantal werd ruimschoots gehaald. Wel bleek dat er een grondige renovatie van het zwembad nodig was. Zo verloor het bad dagelijks ruim 40 m3 water. Ook het innen van het lidmaatschapsgeld verliep niet zoals verwacht. Door problemen met de website en incasso’s, liep de vereniging ruim €10.000 aan inkomsten mis.

Toekomst
Na deze renovatie ziet de vereniging de toekomst met vertrouwen tegemoet en meent vanaf dan geheel op eigen benen te kunnen staan.

 

Lees vorig bericht

Gulikers biedt excuses aan

Lees volgend bericht

Herfstwandeling vanuit Eijsden Mariadorp richting Mesch