Gemeente Meerssen 19e Limburgse Wielergemeente

De gemeente Meerssen is toegetreden tot de samenwerkende wielergemeenten. Hierdoor is Meerssen de 19e Limburgse Wielergemeente. De gemeente Meerssen kent een wielerrijke historie met de Nederlandse Kampioenschappen in Geulle en Meerssen, 25 keer Amstel Gold Race, de start van de Ladies Tour in Bunde en de Klimomloop in Ulestraten. Vele toerfietsers doen in hun toertochten de diverse hellingen binnen de gemeente aan.

Tour de L1mbourg
Komende zomer doet de gemeente Meerssen voor de eerste keer mee aan het L1 televisie programma Tour de L1mbourg. Tijdens de Ronde van Frankrijk zal een van de uitzendingen live vanuit de gemeente Meerssen worden uitgezonden.

Lees vorig bericht

Sfeerimpressie Marathon Meerssen

Lees volgend bericht

Mogelijk verkeerde geluidsberekeningen Maastricht Aachen Airport