Werkzaamheden riool Rothem duren langer

De werkzaamheden voor het aan te sluiten van het bergbezinkbassin op het rioolstelsel gaat langer duren dan verwacht. De reden is dat tijdens de uitvoering onbekende kabels en leidingen in de ondergrond zijn gevonden. Komende week gaat avenue2 verder met het rioolwerk bij rotonde Witte Hoek. Dat betekent dat de rotonde komende week ook gedeeltelijk is afgesloten. Het verkeer wordt geregeld met verkeerslichten.

Omleidingsroutes

Verkeer dat vanaf de Ambyerweg of vanaf de Klinkenberg komt, kan in alle richtingen doorgaan. Verkeer kan niet rotonde Witte Hoek op vanaf de Maastrichterweg (vanuit Meerssen) of vanaf de weg Kruisdonk (vanuit Nazareth). Verkeer kan wel vanaf de rotonde de Maastrichterweg of de weg Kruisdonk nemen.
Verkeer vanuit Meerssen wordt omgeleid via de Sint Josephstraat, Proost de Beaufortstraat, Stationsplein, Stationsstraat, Tussen de Bruggen, Klinkenberg.

Verkeer vanuit Nazareth wordt omgeleid via Weert, Fregatweg, Oude Rijksweg, Bunderstraat, Maastrichterweg, Sint Josephstraat, Proost de Beaufortstraat, Stationsplein, Stationsstraat, Tussen de Bruggen, Klinkenberg.

Lees vorig bericht

Griepprik huisartsen Swerts en Stuurman te Meerssen

Lees volgend bericht

Daders overval cafetaria in Meerssen in hoger beroep veroordeeld