De BKB-kunstgroep toont recent werk!

De BKB-kunstgroep wordt gevormd door beeldend kunstenaars uit Meerssen en wijde omgeving. 

Elk jaar laten deze mensen hun recente werk zien in de Auw Kerk, Burchtstraat 2 te Bunde. Deze keer tonen zij zowel abstracte als figuratieve schilderijen, mooi keramisch werk, bijzondere zilveren sieraden, werken van brons, leuke werken van papier-maché en apart weefwerk. Dit jaar zijn 2 leden geslaagd voor de kunstopleiding in Maasmechelen. Hun examenwerk geeft extra glans aan deze expositie.

De tentoonstelling wordt vrijdagavond 27 oktober om 20.00u geopend door onze wethouder van kunst en cultuur, de heer Berry van Rijswijk. U kunt deze expositie ook zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober bezoeken van 11.00u – 17.00u. De toegang is gratis.

De BKB-kunstgroep nodigt u van harte uit om deze expositie te bezoeken!

Lees vorig bericht

Collecte

Lees volgend bericht

Tussen de Dellen en de Wijngaardsberg