Samenscholingsverbod Proosdijpark en Stationsplein Meerssen verlengd

De gemeente Meerssen heeft vanaf 21 oktober het samenscholingsverbod in het Proosdijpark en op het Stationsplein van Meerssen met zes maanden verlengd. De verlenging is bedoeld om groepen jongeren die zich misdragen aan te kunnen pakken. Omdat het verbod goed functioneert is er gekozen voor verlenging, aldus de gemeente.

Forse boete
Als er meerdere groepjes jongeren of jong volwassenen van vier personen of minder in het Proosdijpark en op het Stationsplein worden aangetroffen, worden zij als één groep gezien. Diegene die het verbod negeert, krijgt een forse boete. Het verbod is ingesteld na talrijke vernielingen, agressie en klachten van overlast door jongeren.

Lees vorig bericht

Tussen de Dellen en de Wijngaardsberg

Lees volgend bericht

Drie keer winst en twee keer verlies