Inloopmiddag 40 jaar Zonnebloem Meerssen

De geplande feestmiddag van de afdeling Meerssen op 13 september j.l. bij gelegenheid van het 40-jarig bestaan kon geen doorgang vinden vanwege het overlijden van de penningmeester. Het bestuur van de afdeling Meerssen wil het 40-jarig bestaan echter niet ongemerkt voorbij laten gaan en heeft besloten op de muzikale middag van 25 oktober aandacht te besteden aan het 40-jarig bestaan.

Iedereen uitgenodigd
De Zonnebloem wil dit doen samen met de gasten, (oud-) vrijwilligers, sponsors, ondersteunende leden en ieder in de Meerssense gemeenschap die de Zonnebloem een goed hart toedraagt. Er is geen officiële receptie maar het bestuur wil wel het glas met U heffen op: woensdag 25 oktober in gemeenschapshuis “de Stip”. U bent hier welkom vanaf 16.30.

Lees vorig bericht

Najaarsconcert harmonie St. Caecilia Geulle

Lees volgend bericht

Druk gebouwd aan Hoeve Klinkenberg (video)