Najaarsconcert harmonie St. Caecilia Geulle

Het meest kleurrijke seizoen van het jaar is ongetwijfeld de herfst. Gele, gouden, oranje en bruinrode bladeren kleuren de kronen van bomen. Tuinen, paden en wegen trekken hun herfstkleed aan, kleur is overal. Ook Harmonie St. Caecilia kleurt deze herfst graag één van uw zondagochtenden. Zij doet dat dan met sfeervolle muziek. Geeft u gehoor aan onze uitnodiging?

Zondagochtend 12 november
Graag heten we u zondagochtend 12 november om 10.30 uur van harte welkom bij het Najaarsconcert in de Harmoniezaal in Geulle, Hulserstraat 77. De zaal is open vanaf 10.00 uur. Er zijn geen gereserveerde zitplaatsen. De entree bestaat uit een vrije gave.

Jeugdorkest, slagwerkgroep en harmonieorkest
Tijdens dit Najaarsconcert kunt u genieten van optredens van het jeugdorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest. Het jeugdorkest staat onder leiding van Bart van den Hof en brengt een drietal werken ten gehore: Adventure Games (Ennio Salvere), This is what it feels like (Armin van Buuren) en Game of Thrones (Ramin Djawadi). Vervolgens is het muzikale woord aan onze slagwerkgroep onder leiding van Sandra de Jong. De slagwerkgroep kleurt het concert in met de werken: Mi milargo (Ralph Hicks), Festival del ritmo (H. Martens), Music for pieces of wood (Steve Reich) en Escape artist (Eric Rath). In combinatie met het harmonieorkest brengt de slagwerkgroep het muziekwerk African Symphony (Van McCoy). Dirigent Victor Vaessen vertolkt samen met Harmonie St. Caecilia de volgende muziekwerken tijdens het Najaarsconcert: Al-Azarch (José Insa Martínez), Gloria Estafette (Gloria Estefan/Enrique Garcia), Kol Nidrei (Max Bruch), Nocturne (Alexander Scriabin), Commando March (Samuel Barber).

Kortom, het belooft een mooie muzikale zondagochtend in de herfst te worden.
Mogen wij rekenen op uw komst?
De orkestcommissie

Lees vorig bericht

Gemist Meer/Actueel 22 oktober 2017: Een update over Hoeve Klinkenberg- Foute berekeningen MAA- Vlaaiendag in Moorveld

Lees volgend bericht

Inloopmiddag 40 jaar Zonnebloem Meerssen