Duurzaam is Hip!

Op zondag 5 november vindt voor het derde jaar op rij de Duurzaam Meerssen Dag plaats. Doel van deze dag is om iedereen, jong en oud, op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met duurzaamheid in vele vormen. Bewustwording op het gebied van duurzaamheid staat centraal. Er zullen zo’n 30 tal zeer gevarieerde stands met deskundigen vertegenwoordigd zijn. Van voeding tot zonnepaneel, van natuur tot isolatie, van mobiliteit (o.a. elektrische BMW i3) tot advies.

Oppimpen afgedankte spullen
Daarnaast zijn er duurzame sieraden, leuke tassen van oude jeans, kunstwerken van drijfhout en een demo ‘oppimpen’ van afgedankte spullen. Ook dat is duurzaamheid.

Prijsuitreiking scholenwedstrijd
Naast bovengenoemde activiteiten zal ook de expositie en prijsuitreiking van de scholenwedstrijd die dag plaatsvinden. Tevens zal de samenwerking tussen de gemeente Meerssen en EMEC Maastricht inzake de postcoderoosregeling (collectieve zonnecentrale) bekrachtigd worden. Kortom: een zeer actieve, innovatieve, interessante en gevarieerde dag die gratis toegankelijk is.

Voor meer informatie en het volledige programma zie www.stichtingduurzaammeerssen.nl of www.facebook.com/duurzaammeerssendag/

Zondag 5 november
Locatie: Auw Kerk, Burchtstraat, Bunde
Tijd: 13.00-17.00 uur

Lees vorig bericht

Tijdelijke verhuizing

Lees volgend bericht

Tijdelijke opstapplaats Buurtbus Gäöl