Tijdelijke opstapplaats Buurtbus Gäöl

De Essendijk in Geulle is voor een gedeelte afgesloten tot ver in december 2017. Omdat Arriva besloten heeft de niet bereikbare haltes Harmoniezaal niet af te plakken, geeft Buurtbusvereniging Gäöl het volgende reisadvies.

Hoek Essendijk en Graaf Wolter Hoenstraat
Passagiers die normaal opstappen bij de harmoniezaal, zowel voor de richting Beek als de richting Meerssen, dienen in en uit te stappen op de hoek Essendijk en Graaf Wolter Hoenstraat. De buurtbus rijdt tijdelijk van Westbroek via Brugweg en eerste gedeelte Essendijk via Graaf Wolter Hoenstraat naar de Slingerberg. Op de terugweg is de route omgekeerd en loopt van de Slingerberg via de Graaf Wolter Hoenstraat en gedeelte Essendijk verder naar de Kanaalbrug, Westbroek.

Hand opsteken
Geef duidelijk aan dat u mee wil rijden door uw hand op te steken op die bewuste hoek.

Lees vorig bericht

Duurzaam is Hip!

Lees volgend bericht

Accommodatiebeleid blijft stagneren