Jubilarissen Harmonie St. Caecilia Geulle

Tijdens het Caeciliafeest op vrijdag 17 november huldigt Harmonie St. Caecilia Geulle haar jubilarissen. Dit jaar betreft het een dubbele platina, gecombineerd met robijnen, zilveren en koperen huldiging! We feliciteren met waardering en respect de heren Servé Claessens (70), Jean Kerckhoffs (70), Wim Smeets (60), Marco Lahaye (40), Stephan Kleynen (25) en Ken Janssen (12,5) en de dames Monique Maassen (25) en Daniëlle Cobben (12,5). Samen goed voor 310 jaar lidmaatschap. Een aantal dat zonder voorbeelden al duidelijk maakt dat deze personen veel hebben bijgedragen aan Harmonie St. Caecilia Geulle. We hopen de jubilarissen nog lang bij de activiteiten te mogen begroeten.

Het Caeciliafeest maakt onderdeel uit van de Caecilliaweekend. In dit weekend luistert het harmonieorkest traditiegetrouw ook de Heilige missen op; op zaterdag 18 november om 19.00 uur in de Parochiekerk te Waalsen en op zondag 19 november om 10.15 uur in de St. Martinuskerk te Geulle.

Lees vorig bericht

GeSchiphold en geMAAid

Lees volgend bericht

Komend weekend geen treinverkeer tussen Heerlen en Valkenburg