Jubileumweekend 5×11 jaar Geulmennekes Meerssen

Jeugdcarnavalsvereniging De Geulmennekes uit Meerssen bestaat dit jaar 5 x 11 jaar.
Dat moet natuurlijk gevierd worden! Dat doen we met allerlei activiteiten voor jong én oud. De Stichting 5 x 11 jaar Geulmennekes heeft gezorgd voor een geweldig programma voor het jubileumweekend op zaterdag 25 november en zondag 26 november 2017
.

Reünie
Op zaterdag 25 november is er vanaf 17.00 uur een reünie voor leden, bestuursleden, oud-(bestuurs)leden, oud-prinsen & prinsessen van de Geulmennekes. Zij hebben allemaal een uitnodiging ontvangen. Aanmelden voor de reünie kan via: info-5x11geulmennekes@ziggo.nl. De reünie vindt plaats in gemeenschapshuis de Stip in Meerssen.

Jubileumreceptie & feestavond met Anderkovver
Op zaterdag 25 november bent u van harte welkom om tijdens de jubileumreceptie ons prinsenpaar, leden en bestuur van de Geulmennekes te feliciteren met het 5×11 jarig jubileum. Aanvang 19.30 uur in gemeenschapshuis de Stip (Pastoor Dom. Hexstraat 10) in Meerssen. Aansluitend (vanaf 21 uur) barst het feest los en kunnen de voetjes van de vloer tijdens een feestavond met de band Anderkovver. Entree gratis.

Nieuwe pakjes Raad van 11
Op zaterdag 25 november presenteren wij ook de nieuwe pakjes van onze Raad van 11.

Jubileumbrunch en gezellige middag
Om ons jubileum ook met alle kinderen uit Meerssen te vieren, organiseren wij op zondag 26 november aanstaande een speciale jubileumbrunch in de Stip. Alle kinderen uit de kern Meerssen zijn van harte welkom. De brunch begint om 12.00 uur.

Kinderfeest
Na de brunch verzorgt D-Events een spetterend kinderfeest met allerlei leuke activiteiten. Er is een kinderdisco en een optreden van de enige echte Fabrizio. Vanaf 14.00 uur mogen ook de pappa’s en mamma’s mee komen feesten. Ze kunnen nog een paar gezellige uurtjes doorbrengen in de Stip. Aanmelden voor de brunch kan via: www.geulmennekes.nl. Entree gratis.

Jubileumloterij
Tijdens de zondagmiddag is ook de trekking van de grote jubileumloterij. De loten kosten slechts 1 euro per stuk. U kunt hele mooie prijzen winnen (eerste prijs = een fiets). De lotenverkoop vindt van 1 t/m 18 november huis-aan-huis plaats. Steun de Meerssense jeugdcarnaval en doe mee!

Lees vorig bericht

Reactie wethouder op accommodatiebeleid

Lees volgend bericht

GeSchiphold en geMAAid