Komend weekend geen treinverkeer tussen Heerlen en Valkenburg

In het weekend van 4 en 5 november rijden er op het trajact Maastricht Randwyck-Heerlen tussen Heerlen en Valkenburg geen treinen in verband met werkzaamheden. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren. Daarnaast rijdt de sneltrein op het traject volgens een gewijzigde dienstregeling. Deze sneltrein zal niet rijden tussen Maastricht en Maastricht Randwyck. De overige treinen rijden wel door naar Maastricht Randwyck.

Inchecken en geen fiets in de bus
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. In de bus niet mogelijk een fiets mee te nemen door de beperkte ruimte. Afhankelijk van de bestemming kan de busreis 15 tot 45 minuten langer duren dan de reguliere treinreis.

Rolstoelgebruikers
De dienstregeling kunnen reizigers raadplegen via arriva.nl/limburg. Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900 2022022. Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.

Lees vorig bericht

Jubilarissen Harmonie St. Caecilia Geulle

Lees volgend bericht

Nieuwe minister geeft foute berekeningen toe