Adrie Vandewall schuift aan in het 80’s Café op Meer FM

Adrie Vandewall is op maandag 6 november a.s. te gast in het 80’s Café op Meer/fm. Adrie is één van de pioniers op het gebied van lokale omroep in Meerssen en presenteert tegenwoordig bijvoorbeeld het programma Uitgelicht op meer/tv. Maar Adrie praat ook al jaren de Top-111 op carnavalsdinsdag aan elkaar. In 2015 kreeg hij een koninklijke onderscheiding voor 35 jaar vrijwilligerswerk in Meerssen.

Adrie Vandewall in de jaren ‘80
In de komende aflevering van het 80’s Café draait Raoul Morreau niet alleen de drie favoriete jaren ’80 hits van Adrie, maar praat ook met hem over wat hem zoal bezig hield in de eighties. Droomde hij toen al van een eigen TV-programma? Speelde muziek al vroeg een belangrijke rol in zijn leven? Welke herinneringen heeft hij aan de jaren ’80? Je hoort het op maandag 6 november even voor 19.30 uur in het 80’s Café op Meer/fm.

80’s Café
Het 80’s Café is een radioprogramma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of bekende (groot) Meerssenaar. Maar
het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten!

Meeluisteren
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend
tussen 10.00 en 12.00 uur (herhaling). Meer/fm is te beluisteren op 106.8 FM in de regio
Meerssen/Maastricht of via de kabel (Ziggo) op 87.5 in de gehele gemeente Meerssen.
Online luisteren kan via www.meervandaag.nl/livestream.

Lees vorig bericht

Camera voor bussluis

Lees volgend bericht

Griepprik