Judoclub Bunde succesvol op twee toernooien

In Valkenburg aan de Geul is op zondag 5 november het jaarlijkse Geuldaltoernooi gehouden. Aan dit judotoernooi deden zowel jongens en meisjes mee.  Judoclub Bunde deed het goed met 3x goud en 1x zilver. Goud was er voor Jeroen Limbourg, Gijs Limbourg en Luc van Oerle. Iris Wolfs wist een zilveren medaille in de wacht te slepen na een afwezigheid van 6 jaar op de wedstrijdmatten.

Spannende wedstrijden
De wedstrijden die Jeroen Limbourg maakte waren erg spannend, vooral omdat hij in de voorrondes een partij verloor. Naderhand wist hij via de herkansingen terug te komen om vervolgens dezelfde tegenstander met ippon uit te schakelen. Gijs Limbourg en Luc van Oerle werkten met overmacht hun partijen af met technisch en tactisch sterk judo.

Zilver en brons in St. Oedenrode
In het Brabantse St.-Oedenrode veroverde judoka Maarten Limbourg op zondag 29 oktober  een zilveren medaille bij de jongens tot 18 jaar.  Gijs Limbourg moest, ondanks het feit dat hij uitstekend gejudood had. genoegen nemen met het brons bij de jongens tot 15 jaar.

Lees vorig bericht

Meer Politiek: OZB & het hotel met Bjorn Molling

Lees volgend bericht

Toetsing parate kennis Reanimeren en bedienen AED