Nieuws van de samenwerkende vereniging Rothem

Zo beste mensen van Rothem, even een kort nieuwsberichtje van de SVR. Wij, het organiserend comité zijn inmiddels al weer druk bezig met de voorbereidingen van de Kerst Inn. Na de zomerspelen de 2de activiteit van onze samenwerkende verenigingen in ons idyllische dorpje aan de Geul.

En wat gaan we doen? Gewoon: gezelligheid creëren. Wanneer gaan we dat doen: deze keer niet op zaterdag, maar op zondag en wel zondag 17 december 2017. Waar gaan we dat doen: In De Koel. Hoe laat gaan we dat doen? Om 13.30 uur gaat de zaal open en om 14.00 uur beginnen we. Voor wie gaan we dat doen? Voor iedereen van 50 jaar en ouder! Voor hoeveel gaan we dat doen: voor slechts 8,50 heeft U een overdekte zitplaats met koffie en vlaai en nog veel meer voor de inwendige mens. Onze meester-kok Gitte met haar keukenprinsesjes hebben nog niets prijsgegeven, maar iedereen die er al eens geweest is weet dat wat het ook wordt: smaken zal het.

En hoe gaan we dit alles doen? Dat gaan we (nog) niet verklappen. Dit gaan we de komende weken, beetje bij beetje naar buitenbrengen. Wat we U wel al willen laten weten is dat er voldoende tijd is om lekker te babbelen met inwoners of oud inwoners van Rothem. De geluidssterkte hebben we aangepast, zodat we elkaar ook wat beter kunnen verstaan! Ook zijn er voldoende mogelijkheden om met de beentjes in de lucht op de dansvloer te vertoeven. Én wat een absolute zekerheid is: er valt weer voldoende te lachen.

Geïnteresseerd? Kaarten zijn per vandaag te bestellen bij Hay Dolmans: 06 – 21 83 54 86, Ingrid Mullenders: 06 – 51 28 58 92 en/of Gitte Ploemen: 06 – 40 72 63 98. Wees er snel bij want we hebben slechts 85 kaarten! Noteer dus in de agenda: Zondag 17 december: Kerst Inn om 14.00 uur in De Koel in Rothem.

Lees vorig bericht

Toetsing parate kennis Reanimeren en bedienen AED

Lees volgend bericht

Oppositiepartijen willen alsnog inzicht documenten accommodatiebeleid