11de editie Top 111 komt er aan

Het nieuwe carnavalsseizoen Is gestart. Ook voor de organisatie van de Top 111. Ze zijn al diverse keren bij elkaar gekomen om de jubileumeditie glans te geven. Diverse artiesten, waaronder Beppy Kraft, Frans Theunisz, Andy en Roy, Quinn en Christel van W-Dreej, hebben hun medewerking toegezegd.

De organisatie stelt alles in het werk om deze editie tot een onvergetelijk evenement te maken. De jubileum Top 111 zal op carnavalsdinsdag 13 februari 2018 gehouden worden op de markt in Meerssen. Zet deze datum alvast in jullie agenda, op je telefoon of hang hem boven je bed. Iedereen is uitgenodigd. De organisatie blijft jullie via de diverse media op de hoogte houden van de voortgang.

Lees vorig bericht

Golf 5 GTI gestolen aan de Somyasingel

Lees volgend bericht

Dames-en Hjérrekaffee