Marly Heusschen lijsttrekker voor CDA

Marly Heusschen uit Geulle is afgelopen vrijdag in de algemene ledenvergadering van het CDA, gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Heusschen was eerder al vervangend raadslid voor Agnes Jonkhout. In de raadsvergadering van september 2017 nam Jonkhout het stokje weer over van Heusschen.

Agnes Jonkhout
Huidig fractievoorzitter van het CDA en lijsttrekker in 2014, Agnes Jonkhout, staat vooralsnog op de lijst als nummer 3. Het bestuur van het CDA Meerssen heeft er alle vertrouwen in dat Marly en de overige CDA kandidaten een goed verkiezingsresultaat gaan behalen.

Nummer twee op de lijst is Michaël Hendriks

Lees vorig bericht

Sjef Conings lid in de orde van Oranje Nassau

Lees volgend bericht

Vrachtvliegtuig had motorproblemen