Judoclub Bunde weer succesvol

De judoclub Bunde kan de afgelopen weken weer terugblikken op diverse successen. Het begon met vijf keer judogoud in Geleen.

Vijf keer goud
Op zondag 19 november behaalden 5 judoka’s van Judoclub Bunde een gouden medaille tijdens het sterk bezette toernooi van Budoclub Oud-Geleen (BOG). Het gaat om: Eric Lubbers, Jeroen Limbourg, Nino Lenaers, Gijs Limbourg en Maarten Limbourg. Vooral Eric Lubbers heeft veel wedstrijden gejudood om uiteindelijk het hoogste erepodium te beklimmen. Hij won 8 wedstrijden, waarvan 6 met ippon.

Twee keer zilver tijdens LK judo in Roermond
Tijdens de Limburgse kampioenschappen judo op zondag 12 november, voor jongens en meisjes tot 12 jaar, zijn 2 judoka’s van judoclub Bunde op het erepodium geëindigd. Het gaat om Eric Lubbers en Jeroen Limbourg. Beide judoka’s zijn erg jong en ze staan nog aan het begin van hun judocarrière. In Roermond behaalden ze allebei een dik verdiende zilveren medaille.

Succes voor Gijs Limbourg in Den Haag
Op zaterdag 11 november behaalde judoka Gijs Limbourg een bronzen medaille tijdens het zware Residentietoernooi in Den Haag. Dit is een kwalificatietoernooi voor jongens en meisjes die deel willen nemen aan Europacupwedstrijden. Oudere broer Maarten had een beetje pech met de loting. Hij eindigde op de 7e plaats bij de jongens tot 18 jaar.

Lees vorig bericht

Tijdelijk omleiding buurtbus Geulle

Lees volgend bericht

Reactie bestuur Partij Groot Meerssen (PGM)