Marti Dolmans – Delnoy 25 jaar koorlid Zangkoor St. Caecilia Bunde

Op zondag 26 november viert het Gemengd Zangkoor van Bunde het naamfeest van haar patrones St. Caecilia. We doen dit met de opluistering van de H.Mis van 11:30h, gevolgd door een gezellige brunch in ’t Zaelke. Na afloop van de H.Mis wordt onze jubilaris in het zonnetje gezet. Dit jaar is het Marti Dolmans. Zij is 25 jaar koorlid. Na afloop van de H.Mis krijgt zij de onderscheiding van de Gregoriusvereniging opgespeld en kunnen de kerkgangers haar feliciteren.

Marti is geboren en opgegroeid in Beek. Ze bezocht daar de Mulo en ontmoette haar grote liefde Ben, waarmee ze in 1966 trouwde. Ben werkte bij de politie. Daarom heeft Marti met haar gezin op vele plaatsen in het Zuiden gewoond: via Vaals, Vijlen, Maastricht, Gronsveld, Kaatsheuvel en Geulle kwam het gezin in 1988 in Bunde wonen.

Marti werkte als administratieve kracht gedurende 6 jaar op het Wit Gele Kruis in Kaatsheuvel en daarna 20 jaar op het Stella Maris College in Meerssen. In 1992 kwam Marti ons koor versterken als alt. Ze was van 1995-2001 bestuurslid en ze regelde vele jaren o.a. het buffet voor ons jaarlijkse Caecilia feest.

Marti en Ben voelen zich thuis in Bunde en genieten van het samenzijn met hun kinderen en kleinkinderen. Ook worden regelmatig de wandelschoenen aangetrokken om met een vriendengroepje het Zuid Limburgse heuvelland te verkennen.

Marti, we hopen dat je nog vele jaren met plezier samen met ons blijft zingen, we bedanken je voor 25 jaar trouwe inzet voor ons koor en feliciteren je van harte met je jubileum.

Lees vorig bericht

Historisch boek gepresenteerd in het KCC

Lees volgend bericht

Ambulance vaak niet op tijd. Kennis Eerste Hulp relevanter dan ooit