Tijdelijk omleiding buurtbus Geulle

Vanaf afgelopen maandag tot einde werkdag vrijdag 1 december 2017 wordt de Pasweg afgesloten voor aanbrengen nieuw asfalt. De halte Geuloord zal tijdens deze werkzaamheden soms komen te vervallen en de buurtbus zal dan gebruik maken van de Bonaertsweg naar Brommelen toe.

Essendijk nog steeds afgesloten
Verder is de Essendijk nog tot 10 december geheel afgesloten en zal de buurtbus vanaf Westbroek via de Andreas Sauerlaan rijden en stoppen bij de tijdelijke halte aan de Hulserstraat nr. 75. Zoals gebruikelijk kunt u, als u op de route loopt, ook duidelijk uw hand opsteken als stopteken voor de buurtbus om mee te mogen rijden!

Lees vorig bericht

Ambulance vaak niet op tijd. Kennis Eerste Hulp relevanter dan ooit

Lees volgend bericht

Judoclub Bunde weer succesvol