Gäöls Mannenkoor en de voedselbank

Dat de zangers van het Gäöls Mannenkoor op vocaal gebied hun mannetje staan, weet de hele regio wel. Maar dat zij zich al enkele jaren inzetten voor de Voedselbank Limburg is minder bekend. Met de Kerstdagen in het vooruitzicht wordt de actie “GMK voor de Voedselbank” weer opgestart.

Vanaf 1 december zamelen de leden van het GMK geld en goederen in voor de mensen die voor de voedselbank in aanmerking komen. Voor ieder, die ook aan deze actie wil meedoen, bestaat de mogelijkheid om houdbare voedselproducten af te leveren in Gemeenschapshuis de Kollekamp tijdens de wekelijkse repetitieavond van het koor. Dat kan op de woensdagen 6, 13 en 20 december tussen 19.30 en 21.00 uur. Men kan de goederen achterlaten in de hal van de Kollekamp. Adres: Heerenstraat 77, 6237 NC Moorveld. Laten we met zijn allen ervoor zorgen, dat mensen die nauwelijks kunnen rondkomen, van wat extra’s kunnen genieten tijdens de komende feestdagen.

Lees vorig bericht

SMHO steunt daklozen

Lees volgend bericht

Santa’s Run komt er aan