We zijn er bijna

Onze crowdfundingsactie om een campaigner aan te kunnen stellen die er voor gaat zorgen dat Tihange 2 en Doel 3 binnen twee jaar dicht gaan, verloopt heel succesvol. We zitten nu boven de 80% van het doelbedrag en we hebben nog enkele dagen te gaan om ook het laatste deel voor elkaar te krijgen….Wij zijn vol goede moed; dit moet lukken.
Ruim 300 mensen doen nu al mee. Ook bedrijven, instellingen, netwerken, coöperaties, klein en groot kunnen financieren. Het is heel bijzonder als we er met elkaar voor zorgen dat we op deze manier de komende campagne kunnen financieren. 

Meerssen laat zich van zijn beste kant zien als aanjager voor deze ondersteuning aan WISE en de Limburgse burgercomités. E n als we straks de 100 % gehaald hebben, dan mag u er best trots op zijn als u kunt zeggen: daar heb ik ook aan meegedaan! Het kan nog. Doe het dus en doe het vooral nu!

Nogmaals, wilt u mee investeren in uw eigen veiligheid, ga dan naar www.wisenederland.nl/tihange  en doe mee voor een bedrag dat past bij uw mogelijkheden.

Wilt u een bedrag in één keer overmaken, ga dan naar https://wisenederland.nl/machtigingsformulier-donatie onder vermelding van bijdrage  crowdfunding campagne.

Op de genoemde sites vindt u alle informatie over deze actie. Kijk vooral ook eens onder FAQ (veel gestelde vragen). Het antwoord op uw vraag staat er waarschijnlijk bij. En zo niet, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. meerssen@milieudefensie.nl  043 3643740

Lees vorig bericht

Santa’s Run komt er aan

Lees volgend bericht

Koopzondag in Meerssen