Buutefestival in Ulestraten

Vrijdag 26 januari 2018 organiseert het Steuncomité van de Koninklijke Fanfare Concordia een buuttefestival. In een sfeervol ingerichte zaal van gemeenschapshuis D’n Huppel presenteert meester-buuttereedner Gilbert Petit om 20:00 uur het Buuttefestival in Ulestraten. In een gevarieerd programma zullen Peter Vaessen, Hub Schwanen, Jan Heffels, Maurice Timmermans, Pierre van Helden, Trio Ôngeplök uw lachspieren laten werken en de tranen over uw wangen laten rollen. Afgewisseld met live muziek, optredens uit eigen dorp en afsluitend met muziek tot in de late uurtjes, staan wij garant voor een onvergetelijke avond.

Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar op woensdag 13 december vanaf 19:30 uur in Gemeenschapshuis D’n Huppel te Ulestraten. Tijdens de voorverkoop kunnen maximaal 6 kaarten per persoon besteld worden. OP = OP. De kosten voor deze niet te missen avond zijn € 15,00 p.p.

Lees vorig bericht

Op stap in het Beneden-Geuldal

Lees volgend bericht

Meer verkeersveiligheid in Moorveld en Waalssen