Kerstconcert van het Meerssens Mannenkoor

Op zaterdag 16 december a.s. om 19.30 uur geeft het Meerssens Mannenkoor zijn jaarlijks kerstconcert in de kerk van Rothem. Aan dit concert wordt tevens medewerking verleend door Vocal Group Odeon uit Maastricht, Rauf Berman (viool/zang) en Volodymyr Kurylenko (bayan).

Vocal Group Odeon
Is opgericht in 1982 en bestaat uit ongeveer 20 zangers en zangeressen. Zij zingen uitsluitend “a capella” en alles moet “oet de kop”. En zonder klapper weet je niet wat je met je handen moet doen, en zo deed de choreografie bij dit koor haar intrede. Odeon, in Maastricht bekend om zijn theaterconcerten, staat onder leiding van Jacqueline Nelissen.

Rauf Berman
Is in Bakoe in Azerbeidzjan geboren. Hij werkte in verschillende theaters in Europa en heeft met diverse ensembles en orkesten concerten gegeven in vele landen. Sinds enige jaren werkt Rauf ook samen met André Rieu.Met zijn intieme klank en orkestraal geluid brengt de Russische knopaccordeon (bayan) uitlopende genres overtuigend tot klinken, zeker als het instrument bespeeld wordt door de Oekraïense musicus

Volodymyr Kurylenko.
Naast solo speelt hij ook samen met Rauf Berman. Een Oekraïner op bayan en een zanger/violist uit Azerbeidzjan vormen een verrassend muzikaal duo.

Het Meerssens Mannenkoor staat zoals gebruikelijk onder leiding van Ger Franken en wordt op de piano begeleid door Leon Dijkstra.

Nazit 

Na afloop van het concert is er een gezellige nazit in Gemeenschapshuis De Koel in Rothem met voor ieder gratis kerstbrood en een kop koffie of thee. De entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. U bent van harte welkom!

Kunnen nog leden gebruiken 
Het Meerssens Mannenkoor repeteert iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Café-Zaal De Keizer, Markt 14 te Meerssen. Loop gewoon eens binnen. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Lees vorig bericht

Kerstmarkt in De Ketel

Lees volgend bericht

Op stap in het Beneden-Geuldal