IVN Jeugdgroep deze sfeervolle bijeenkomst mag je beslist niet missen!

Buiten de naderende winter beleven, binnen Kerststukjes maken. Heb je zin om met ons mee te doen? En van natuurlijke materialen iets creatiefs te maken? Kom op zaterdag 9 december naar het IVN lokaal de Proostenkelder.

Daar gaan wij creatieve kunstwerkjes maken. Marie José Steyns zal ons daarbij met raad en daad bijstaan. Natuurlijke materialen; dennen takjes, hulst en kerst versieringen zijn voldoende aanwezig. Ieder kind mag een kerststuk maken en mee naar huis nemen! Een zelfgemaakt natuurlijk kerstcadeautje voor je ouders of oma en opa maken is toch geweldig!

Zorg dat je op tijd bent zodat wij snel kunnen beginnen! Wij starten op zaterdag 9 december om 9.30 uur in de Proosten kelder achter de basiliek in Meerssen. Om 12.00 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Wij kunnen ook nog nieuwe leden gebruiken.
Ben je nog geen lid van de IVN Jeugdgroep maar wel nieuwsgierig geworden? Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Geef je om de Natuur. Kijk ook eens op de websites van IVN Meerssen en IVN Ulestraten. Of kom maar eens een kijkje nemen bij een van onze bijeenkomsten.

Informatie Jeanne Lam 043-3649012 e-mail thijslam@hetnet.nl IVN Meerssen. Websites: ivn.nl/afdeling/meerssen. ivn.nl/afdeling/Ulestraten.

Lees vorig bericht

Méér dan tweehonderd schepen over het kanaal

Lees volgend bericht

IVN Meerssen doet een rondje door het Heilig land