Gratis kerstdiner voor inwoners gemeente Meerssen

Een groep vrijwilligers nodigt u van harte uit voor een uitgebreide kerstmaaltijd op 25 december van 13.00 uur tot ongeveer 15.30 uur. Alle inwoners van de gemeente Meerssen zijn van harte welkom om gezamenlijk te komen dineren. We hopen er met z’n allen een gezellig middag van te maken, waarbij saamhorigheid en ontmoeting belangrijke elementen zullen zijn.

De maaltijd vindt plaats in gemeenschapshuis De Koel, Pastoor Geelenplein 6 in Rothem. Graag voor 21 december aanmelden. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er op tijd bij. Mensen die gebruik wilt maken van de kerstmaaltijd, kunnen dat voor 21 december doorgeven aan Johan van Groningen, tel. 043-3654551 of Peter Baan: tel. 06-40466498. E-mail pbaan@solcon.nl. Geen vervoer? Mocht het voor uzelf niet mogelijk zijn om naar De Koel te komen, dan kunt u worden gehaald en na afloop weer worden thuisgebracht.

Lees vorig bericht

Gemeente Nuth wil niet meewerken

Lees volgend bericht

Een gelijkspel, drie keer verlies en een afgelasting