Gerenoveerde gymzaal ’t Beukeböschke geopend

Gymzaal ’t Beukeböschke is gerenoveerd. De gymzaal voldoet nu weer aan de eisen van deze tijd. Naast verenigingen en basisschool de Gansbeek gaat ook het Stella Maris College gebruik maken van de gymzaal. Het Stella Maris College heeft meer gymruimte nodig omdat de leerlingen van de locatie Valkenburg naar Meerssen komen.

Karatedemonstratie
Afgelopen maandag is de gymzaal geopend. Dit gebeurde in het bijzijn van de aannemer, basisschool de Gansbeek, karatevereniging Do Pora en de beheerder Optisport. Wethouder Berry van Rijswijk gaf aan hoe belangrijk het is dat onze inwoners en leerlingen kunnen bewegen. Hij bedankte alle betrokken partijen voor hun inzet. De junioren van karateclub Do Pora gaven na de toespraak van de wethouder een karatedemonstratie.

Bron foto: gemeente Meerssen

Lees vorig bericht

Grote winst SV Meerssen in bekertoernooi

Lees volgend bericht

Ochtendwandeling Kasen in wintertijd