Ochtendwandeling Kasen in wintertijd

IVN Meerssen organiseert op zondag 17 december 2017 een rond wandeling door buurtschap Kasen. Wij komen langs de prachtige kerststal die elk jaar door de buurtvereniging Kasen wordt opgetuigd. Kasen is al in kerstsfeer. Er wordt enige uitleg gegeven over het gehucht Kasen.

Vertrek van de wandeling is om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij NS station Bunde.Wij lopen tijdens deze wandeling gedeeltelijk over bospaden en verharde wegen. Stevige schoenen zijn wel aan te raden in dit jaargetijde. De wandeling is ongeveer 7 km.   Onderweg kunnen wij een koffie pauze houden indien gewenst.

Iedereen is van harte welkom om aan deze sfeervolle kerstwandeling mee te doen.Aan deze wandeling zijn geen kosten verbonden en aanmelden is niet nodig. Uw gidsen zijn: Geert Hoven 043-3646026 en Jeanne Lam 043-3649012

Lees vorig bericht

Gerenoveerde gymzaal ’t Beukeböschke geopend

Lees volgend bericht

Prins Marco en Prinses Marjo van De Bokkerieërs te gast in het Meer/fm 80’s Café