Prins Marco en Prinses Marjo van De Bokkerieërs te gast in het Meer/fm 80’s Café

Prins Marco I en Prinses Marjo van De Bokkerieërs uit Geulle zijn op maandag 11 december a.s. te gast in het 80’s Café op Meer/fm. 

Presentator Raoul Morreau praat met hen over hun benoeming tot Prins en Prinses maar ook over hoe zij carnaval vierden in de eighties. En uiteraard komen ook de drie favoriete jaren ’80 hits van het kersverse prinsenpaar voorbij. Welke herinneringen hebben Marco en Marjo aan de jaren ’80? Droomden ze er toen misschien al over om ooit Prins en Prinses te worden? Je hoort het op maandag 11 december rond 19.30 uur in het 80’s Café op Meer/fm.

Over het Meer/fm 80’s Café 
Het 80’s Café is een radioprogramma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of een prominente (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten!

Meeluisteren 
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur (herhaling).  Meer/fm is te beluisteren op 106.8 FM in de regio Meerssen/Maastricht of via de kabel (Ziggo) op 87.5 in de gehele gemeente Meerssen. Online luisteren kan via www.meervandaag.nl/livestream.

Lees vorig bericht

Ochtendwandeling Kasen in wintertijd

Lees volgend bericht

Protestmars Burgercomité Stop Tihange in Heerlen