Rabobank Maastricht en omstreken Vastelaoves Top 111

Dit is de nieuwe naam van de Top 111 die op dinsdag 13 februari gehouden wordt. De organisatie en de Rabobank hebben zich gevonden en zijn gekomen tot deze naam overeenkomst. Een nieuwe naam, maar de Top 111 blijft als vanouds. De crème de la crème van de Meerssense en Limburgse carnavalsartiesten zullen hun opwachting maken. Er zijn weer nieuwe namen aan het artiestenprogramma toegevoegd. Zo hebben Frans Croonenberg, De Geliënde , Big Benny, Katja Henz, Bjorn en Mieke en De Kloomp toegezegd om tijdens de jubileumeditie te komen optreden.

Vrijwilligers gevraagd 
De Top 111 is opzoek naar vrijwilligers die tijdens het evenement op de markt willen meewerken om het festijn te doen slagen. Zo zoekt de organisatie nog mensen die de buffetten kunnen bemensen. Enige ervaring is gewenst. Wil je meewerken op carnavalsdinsdag neem dan contact op met Henk Hausoul via henk.hausoul@ziggo.nl .

Lees vorig bericht

Protestmars Burgercomité Stop Tihange in Heerlen

Lees volgend bericht

Paul Sanders nieuwe lijsttrekker KIJK!!!