Eerste sneeuw van betekenis

De eerste sneeuw van betekenis is zondag 10 december gevallen. Terwijl grote delen van Limburg al onder een laagje sneeuw lagen was het voor Meerssen nog even wachten. Zondag rond 10:00 uur viel de eerste serieuze sneeuw, nog in de herfst. De pret of de overlast gaat niet lang duren vandaag zal de sneeuw naar verwachting verdwijnen.

Vorige winter
De winter lijkt er vroeg bij. In de winter van 2016-2017 viel de eerste sneeuw pas in januari 2017. Officieel start de winter pas op 21 december.

Witte Kerst
Ieder jaar opnieuw wordt in december de gevraagd gesteld, krijgen we een witte kerst? De laatste witte Kerst in Meerssen moeten we zeven jaar terug. In het jaar 2010 hadden we in heel Meerssen en ook Limburg een witte kerst. Weerkundige voorspellen dat dit jaar de kans groter is op een witte kerst dan andere jaren. De kans dit jaar op een witte kerst is 30 procent.

Lees vorig bericht

Raadsvergadering

Lees volgend bericht

Kerst Inloopdagen Ut Zunneke