Kerst Inloopdagen Ut Zunneke

In verband met de verbouwing gaat het Ut Zunneke niet lukken om de gebruikelijke Kerstmarkt met levende kerststal te organiseren. In plaats daarvan zijn er Kerst-inloop-dagen georganiseerd.

Tot en met vrijdag 
Tot en met vrijdag 15 december kan iedereen die dit wil een bezoek brengen aan Ut Zunneke aan de Vliegenstraat in Bunde. De inloopdagen zijn open van 10.00 tot 16.00 uur. Er is gezorgd voor koffie, thee, warme chocolademelk, zelfgemaakte wafels, pindarotsjes en andere lekkernijen. Daarnaast zijn er door de cliënten gemaakte kerstspullen te koop. Cliënten en leiding van Ut Zunneke nodigen iedereen uit om een bezoek te brengen aan de Kerst-Inloop-Dagen.

Lees vorig bericht

Eerste sneeuw van betekenis

Lees volgend bericht

Gemist Meer/Actueel 10 december: Landingsbaan in zijn geheel in gebruik – Nieuwe protestactie – De echte kerstboom nog populair