16 december Harmonische winteravond Geulle

Ieder jaargetijde heeft zo zijn karakter. Een koude donkere avond, een deur die open gaat en dat dan meteen de warmte, gemoedelijkheid en gezellige sfeer je verwelkomt, is een typisch december gevoel. Als dit ook nog eens gepaard gaat met hartstochtelijke muziek dan ontstaat er een mooie avond.

Zo’n avond is de Harmonische winteravond van Harmonie St. Caecilia Geulle. Dit jaar heten we u welkom op zaterdag 16 december vanaf 19.30 uur in CC De Harmoniezaal in Geulle. De allerjongste en beginnende muzikanten krijgen de gelegenheid hun kunne op de bühne te brengen. Ook de meer ervaren muzikanten laten hun muzikale vooruitgang horen. De avond wordt passend afgesloten met een concert van het leerlingenorkest.

 

Lees vorig bericht

Standplaatsen 2e hands carnavalsbeurs in Geulle

Lees volgend bericht

Nieuwe luchtvaartmaatschappij vanaf MAA