Meer Kerstshow live op Meer Vandaag

Meer Vandaag organiseert komende zondag 17 december in verzorgingshuis Beukeloord een live televisie & radio kerstshow.

Geheel in kerstsfeer
Deze uitzending staat geheel in het teken van Kerstmis. Zo zal de kerstman zijn opwachting maken. Komen diverse artiesten live hun beste kerstliederen ten gehore brengen en schuiven, in de met kerst versierde woonkamer, een aantal gasten binnen en buiten groot-Meerssen aan.

Uitzending van 14:00 – 18:00 uur
De uitzending begint om 14:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Iedereen die in hogere kerstsferen wilt komen, mag ter plekke een kijkje komen nemen. Naast de live uitzending op TV  is de uitzending ook live te volgen via Meer FM.

Meer Vandaag is o.a. te ontvangen via Ziggo digitaalkanaal 47 en KPN Glasvezel 1337.

Lees vorig bericht

Nieuwe luchtvaartmaatschappij vanaf MAA

Lees volgend bericht

Project postcoderoos uitgelegd