Project postcoderoos uitgelegd

Maandagavond werd door Bert Dierick van EMEC (Eerste Maastrichtse Energie Coöperatie) uitleg geven over het project Postcoderoos. Dit project houdt in dat mensen lid kunnen worden van de coöperatie en daardoor ervoor zorgen dat op het dak van het bestuurscentrum zonnepanelen gelegd worden.

Korting 
Deze panelen zullen energie opwekken en deze wordt teruggegeven aan het stroomnet. Leden van de coöperatie krijgen door hun lidmaatschap korting op hun energiebelasting. Hoe hoger de inleg hoe groter de korting. EMEC wil voldoende geld ophalen om 250 zonnepanelen op het dak van het bestuurscentrum te kunnen leggen. Wordt dat niet gehaald gaat het project niet door. Op 31 maart 2018 wordt hierover een beslissing genomen. Het project wordt ondersteund door stichting Duurzaam Meerssen.

Er is geen galerij geselecteerd of de galerij is verwijderd.

Lees vorig bericht

Meer Kerstshow live op Meer Vandaag

Lees volgend bericht

Sportief bezig zijn op 2de Kerstdag? Kerstwandeltocht in Geulle